Yksittäiset joogatunnit

Täältä löydät yksittäiset valmiit joogatunnit, joita voit ostaa ja katsoa tahtomanasi aikana.  

Yinjooga, Rentoa Joulua  Tässä harjoituksessa pysähdymme ja laskeudumme yhdessä jouluviikkoon. Ahkerat jooginit tarvitsevat myös tarpeeksi rentoutusta ja lepoa, jota on tarjolla tässä ohjatussa joogahetkessä. Tein joogaystäville pikkujouluhetken, mutta tämän tunnin voi katsoa vaikka vasta joulunpyhinä tai silloin kun sinulle sopii. Tämä joogatunti on  yinjoogaa ja keskitymme pääasiassa munuais/virtsarakko meridiaaneihin. Kesto: n. 75 min.  Hinta: 13€ 

Osta tämä joogatunti täältä => Yinjooga, Rentoa Joulua 

Ohjeet videokursseille

Osta joogat verkkokaupasta ja saat minulta henkilökohtaisen sisäänpääsylinkin joogatunnille viimeistään vuorokauden kuluttua, tieto tulee tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiin. Muista tarkistaa että sähköposti on oikein.  

Mitä välineitä tarvitset?

Tarvikkeet: läppäri tai puhelin + toimiva nettiyhteys. Joogamatto tai muu mukava, lämmin alusta sekä viltti/shaali. Jos sinulla on jotain apuvälineitä, niin varaa niitä harjoitukseen (blokit, bolsteri, vyö).  Välineiden puuttuminen ei ole este osallistumiselle eli voit osallistua harjoituksiin myös ilman niitä.

Peruutusehdot: ostetulla tuotteella ei ole palautus/vaihto-oikeutta. Huomioithan että sisäänpääsy on henkilökohtainen eli järjestelmään tallentuu se sähköposti, jonka annat minulle. 

Lisätiedustelut ja ilmoitukset => kati.torkko@gmail.com