Täydenkuun joogailta KE 10.8.2022

Teemana energiakeho ja suojelevat kivet 

Tämä joogailta on täynnä energiaa. Teemme harjoituksia, jotka avaavat kehon energiakanavia ja vahvistavat energiakehoa. Täydenkuun aika on oivallinen aika tehdä energiatyötä, koska kuu voimistaa energiaa ja sen tuntemista. Tämän täydenkuun merkki on vesimies, joka on sähköinen astromerkki.  

Täydenkuun joogaillassa kerron kivistä, jotka suojelevat energiakehoa (mm. energiavampyyrit tai muut asiat, jotka verottavat sinulta energiaa). Kiviä voi käyttää myös puhdistamaan omaa energiakehoa. Täydenkuun joogailta pidetään viehättävässä Junamajoitus Tuurin Asemasalissa. Mukaan oma joogamatto tai muu alusta sekä viltti/shaali ym. Illassa on myös Katimandalan kaupan tuotteita myynnissä: kiviä, salviaa, suitsukkeita ym.

Aika: KE 10.8 klo 18:00- 20:00 (sisään pääsee n. 10 min ennen alkua).

Paikka: Junamajoitus Tuurin Asema, Asemakuja 1, Tuuri 

Ohjaaja: Kati Torkko

Hinta: 39€ 

Ilmoittautumiset tähän tapahtumaan viimeistään 7.8 mennessä! Mukaan mahtuu max 12 osallistujaa ja täytän paikan ilmoittautumisjärjestyksessä. Joogaillan varaus on helpoin tehdä ostamalla se suoraan verkkokaupasta (maksutavat: pankit, luottokortit, mobilepay) => Katin joogat & kurssit

PS: Tämä joogailta toteutetaan jos min. 6 hlö osallistuu iltaan. 

Lisätiedustelut => kati.torkko@gmail.com

Peruutusehdot: Maksetulla maksulla ei ole palautus/vaihto-oikeutta. Jos tämä täydenkuun joogailta jostain syystä peruuntuu järjestäjän puolelta, osallistumismaksu palautetaan.