Syksyn 2022 joogatunnit Tuurissa

Tervetuloa viettämään kanssani rento joogasyksy. Hatha ja yinjoogat pyörivät syys-lokakuussa Tuurissa, joogailemme OnnenKivi ravintolan yläkerrassa. Joogailemme tänä syksynä tiistaisin.

Voit tulla mukaan joko koko syksyksi tai sitten erikseen syyskuuksi tai lokakuuksi tai kertaperiaatteella. Joogapaikat täyttyvät varausjärjestyksessä (max 15 hlo) eli joogatuntien varaukset on helpoin tehdä ostamalla joogat suoraan verkkokaupasta (maksutavat: pankit, luottokortit, mobilepay) => Syksyn Joogat Kaupassa on eri vaihtoehtoja eli voit ostaa hathajoogat, yinjoogat, yhden kk tai kaksi kk. Lisäksi toiveesta olen laittanut vapaavalintaisen 6 x ja 4 x vaihtoehdot. Näissä pystyt itse valitsemaan päivät ja ne tunnit, jolle tahdot osallistua. 1 x kertamaksu on voimassa sille tunnille, johon sen ostat. Olet tervetullut kumpaankin joogaan, jos tahdot.

Lisätiedustelut ja ilmoittautumiset joogatunneille kati.torkko@gmail.com 

PS: Joogatunnille ilmoittautuminen ja varaus on helpoin tehdä ostamalla joogat suoraan verkkokaupasta. Kaupassa on eri vaihtoehtoja eli voit ostaa hathajoogat, yinjoogat, yhden kk tai kaksi kk.

Hinnasto, Syksy 2022:

  • 2 kk hathajoogat 72€ (6 krt)
  • 2 kk yinjoogat 72€ (6krt)
  • 1 kk syyskuun tai lokakuun hathajoogat 38€ (3 krt)
  • 1 kk syyskuun tai lokakuun yinjoogat 38€ (3 krt)
  • 1 x jooga eli kertamaksu tietylle päivälle 13€
  • 4 x vapaavalintainen jooga 50€
  • 6 x vapaavalintainen jooga 72€

MUUT maksutavat: ePassi. Voit maksaa joogat myös ePassin mobiilisovelluksella eli kirjaudu omilla tunnuksilla ePassin järjestelmään. Etsi sieltä liikuntapalveuista Tmi Kati Torkko ja maksa tahtomasi summa. Minulle tulee sähköpostiin kuittaus tästä maksusta, mutta voit myös varmistaa laittamalla viestiä asiasta, jos sinulle jäi epävarma olo => kati.torkko@gmail.com

Peruutusehdot: Maksetulla maksulla ei ole palautus/vaihto-oikeutta. Jos joogatunnit jostain syystä peruuntuvat järjestäjän puolelta, osallistumismaksu palautetaan.

Alla tarkemmat kuvaukset tunneista =) 

Hathajooga

Aika: TI klo 17:30- 18:45 (sisään pääsee n. 15 min ennen tunnin alkamista).

Osoite: OnnenKivi Ravintolan yläkerta, Onnentie 7, 63610 Tuuri (sisällä kauppakadulta on rappuset yläkertaan)

Joogaope: Kati Torkko

Mukaan oma joogamatto tai muu alusta ja rentoutukseen voi varata vilttiä yms.

Tuntikuvaus: Hathajooga (lempeä & rentouttava)

Teemme yhdessä lempeitä, venyttäviä ja rentouttavia joogaharjoituksia. Joogan terapeuttinen vaikutus hoitaa sinua kokonaisvaltaisesti. Jokainen tunti on hieman erilainen kokonaisuus ja mukana on myös hengitysharjoituksia. Asanat vaihtelevat teeman mukaan eli niitä tehdään seisaalla, istuen sekä makuulla, mukana on taakse- ja eteenpäin taivutuksia, kiertoja sekä lantion avauksia. Tunneilla on alkuhiljentyminen ja loppurentoutus. Seuraan kuun vaiheita ja astrologiaa joogassa eli tunnin sisältö muotoutuu osaksi myös sen mukaan.

Taso: kaikentasoiset joogaajat, myös aloittelijat tervetulleita. Huom! joogatunneillani ei tehdä ns. akrobaattisia asanoita eikä käsillä tai päälläseisontaa vaan ohjaamani joogatunnit ovat lempeitä omaa kehoa kuuntelevia joogaharjoituksia. 

Yinjooga

Aika: TI klo 19:15- 20:30 (sisään pääsee n. 15 min ennen tunnin alkamista).

Osoite: OnnenKivi Ravintolan yläkerta, Onnentie 7, 63610 Tuuri (sisällä kauppakadulta on rappuset yläkertaan)

Joogaope: Kati Torkko

Mukaan oma joogamatto tai muu alusta ja rentoutukseen voi varata vilttiä yms. PS: Yinjoogassa on hyvä olla lämmin vaatetus, koska teemme harjoitukset lattiatasossa ja enemmän paikallaan olevassa harjoituksessa tulee kylmempi.

Tuntikuvaus: Yinjooga (rauhallinen & palauttava)

Tunne elinvoima kehossa ja nauti palauttavasta yinjoogasta. Tässä harjoituksessa päästetään irti kaikesta suorittamisesta ja siirrytään passiivisempaan joogaharjoitukseen. Tässä harjoituksessa hidastat tietoisesti tahtia ja yinjooga sopii erityisen hyvin kun tahdot palautua kehoa ja mieltä stressaavista asioista. Asennoissa ollaan useiden minuuttien ajan (3-5 min), jolloin keho pysähtyy ja rauhoittuu kunnolla. Fyysisesti harjoitus menee kehossa syvemmälle (sidekudokset, nivelsiteet, nivelet, luut, fascia), mielen tasolla se antaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä ja energiatasolla se stimuloi qin/pranan kiertoa kehossa poistaen mahdollisia tukoksia. Seuraan kuun vaiheita ja astrologiaa joogassa eli tunnin sisältö muotoutuu osaksi myös sen mukaan.

Taso: kaikentasoiset joogaajat, myös aloittelijat tervetulleita. Jos sinulla on joogan apuvälineitä kuten bolsteri, blokit, vyö jne. niin tuo myös omat välineet mukaan. Minulta pystyy myös ostamaan tunneilla tarvittavia välineitä.