Elokuun joogasunnuntait 8.8 & 15.8  Yinjoogaa kynttilänvalossa (2h)SU 22.8

Elokuun joogasunnuntait

SU 8.8 mahtuu sekä hathaan että yiniin
SU 15.8 mahtuu sekä hathaan että yiniin 

Osoite: Junamajoitus Tuurin Asema, Asemakuja 1, 63610 Tuuri (asemarakennus, se isoin rakennus pihamaalla)

Tuntikuvaukset:

Hatha (lempeä & rentouttava) 17:30-18:45

Teemme yhdessä lempeitä, venyttäviä ja rentouttavia joogaharjoituksia. Joogan terapeuttinen vaikutus hoitaa sinua kokonaisvaltaisesti. Jokainen tunti on hieman erilainen kokonaisuus ja mukana myös hengitysharjoituksia sekä meditatiivisia harjoituksia. Asanat vaihtelevat teeman mukaan eli niitä tehdään seisaalla, istuen sekä makuulla, mukana on taakse- ja eteenpäintaivutuksia, kiertoja sekä lantion avauksia. Tunneilla on alkuhiljentyminen ja loppurentoutus.

Perustaso: suositellaan kaikentasoisille joogaajille, myös aloittelijat tervetulleita.

Yin (rauhallinen & palauttava) 19:15-20:30

Tunne elinvoima kehossa ja nauti palauttavasta yinjoogasta. Tässä harjoituksessa hidastat tietoisesti tahtia, siirryt stressaavasta ympäristöstä hiljaisuuden tilaan ja päästät irti suorittamisesta. Yinjoogassa yhdistyy jooga-asennot ja kiinalaisen lääketieteen meridiaanioppi. Asennoissa ollaan useiden minuuttien ajan, jolloin keho lepää ja avautuu kunnolla. Fyysisesti harjoitus menee kehossa syvemmälle (sidekudokset, nivelsiteet, nivelet, luut, fascia), mielen tasolla se antaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä ja energiatasolla se stimuloi qin/pranan kiertoa kehossa poistaen mahdollisia tukoksia.

Perustaso: suositellaan kaikentasoisille joogaajille, myös aloittelijat tervetulleita.

Hinta:

  • 1 x 12€ (kertamaksu valitulle tunnille) 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: kati.torkko@gmail.com

Joogat voi maksaa suoraan tilille (saat sen ilmoittautumisen yhteydessä) tai voit maksaa ne kaupan kautta => https://www.katimandala.fi/yoga/ ja sieltä löydät kohdan Joogatunnit.

Maksutavat kaupassa: Checkoutin kattavat maksuvaihtoehdot eli verkkopankit, Visa/Mastercard luottokortit, Pivo, Mobile Pay, Collector ja OpLasku. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Heillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa.  

Muut maksutavat: ePassi. Miten tämä onnistuu? Helpoin tapa on käyttää mobiilisovellusta eli jos sinulla ei vielä ole ePassin mobiilisovellusta, lataa se puhelimeesi. Kirjaudu sovellukseen, etsi palveluntarjoajista minut ja se onnistuu helpoiten nimellä => Tmi Kati Torkko (liikunta). Sieltä löydät valmiina muutaman hintaryhmän jotka helpottavat maksun tekemistä. Siellä on myös tyhjä kenttä, johon voi syöttää yhteissumman esim. 50€ ja kuitata sen. Tuo summa veloitetaan sitten sun ePassisaldosta. Täällä on vielä lisäohjeita kuinka käyttää ePassia =>  https://www.epassi.fi/fi/tyontekijalle#maksutavat

Kun olet kuitannut tahtomasi summan, laita mulle viestiä (jos et ole aikaisemmin ilmoittanut) mihin  oot tulossa tai joogan suhteen hathaan vai yiniin. Mun verkkokaupasta ei valitettavasti pysty ostamaan suoraan ePassilla eli siellä on tarjolla nuo muut maksuvaihtoehdot joogakursseille ja workshopeille.

Peruutusehdot: osallistuminen on sitova ja maksamalla sen varmistat paikkasi joogatunneilla sekä niiden toteutumisen. Maksetulla maksulla ei ole palautus/vaihto-oikeutta. Elokuun joogasunnuntaille 8.8 ja 15.8 on erillinen 1 x kertamaksu, joka on voimassa sinä päivänä kyseiselle tunnille.

Hemmottele itseäsi tällä upealla 2 tunnin mittaiselle yinjoogaharjoituksella. Tässä illassa voit vapauttaa itsesi kaikesta suorittamispaineesta ja vain nauttia. Teemme mahdollisimman rentouttavia ja pitkiä yinjooga-asentoja, jossa mieli kääntyy meditatiiviseen olotilaan ja keho uppoaa syvärentoutukseen. Joogaamme tunnelmallisessa kynttilänvalossa ja elokuun täydenkuun energioissa.

Aika: SU 22.8 klo 18-20

Paikka: Junamajoitus Tuurin Asema, Asemakuja 1, 63610 Tuuri (asemarakennus, joka on isoin rakennus pihamaalla),

Hinta: 20€

Mukaan mahtuu max. 12 osallistujaa/ tällä hetkellä paikkoja vapaana 4 kpl (tilanne päivitetty 30.7) 

Kuittaa osallistuminen suoraan kaupasta => https://www.katimandala.fi/p/yinjoogaa-kynttilanvalossa-su-22-8-tuurin-asema/

Peruutusehdot: Osallistuminen on sitova ja maksamalla sen varmistat paikkasi joogatunneilla sekä niiden toteutumisen. Sunnuntain 22.8 yinjoogaa kynttilänvalossa osallistumismaksu on voimassa vain kyseiselle tunnille eli jo maksetulla maksulla ei ole palautus/vaihto-oikeutta.