Katin verkkokurssit

Moi,  tämä valon lisääntyminen on niin ihanaa! Mielestäni juuri kevään valo on voimaannuttavaa aikaa <3 Ainakin minulle. Välillä on vaikeaa löytää kivaa kurssipaikkaa workshopeille ym.  kursseille ja sitten kun sen löytää, niin se on aina jollekin liian kaukana tai väärään aikaan. Tämän asian vuoksi ajattelin kokeilla kurssien tarjoamista videon välityksellä eli ei haittaa missä olet, kurssi tavoittaa sinut =D Tällä hetkellä minulla on valmiina yksi luento/lyhytkurssi =>  Astrologia & Kivet, Jousimies (kesto 2 h). Tässä menen läpi mitä tarkoittaa kun aurinko, kuu tai nousumerkki on Jousimiehessä. Millainen on jousimiehen hallitsijaplaneetta ja sen onnenkivi. Menen läpi 10 erilaista Jousimiehelle sopivaa kiveä ja niiden ominaisuuksia. PS: Jos haluat lisätietoa pelkästään kivistä, niin voit skipata astroinfon alusta pois (30 min) ja kuunnella kiviosuuden (kesto 1,5h). Lisätietoja tästä voit lukea Astrologia & Kivet sivulta. 

Tahdoin pitää tämän kurssin mahdollisimman edullisena eli pääset kuuntelemaan sen vain 29€ osallistumismaksulla. Osta sisäänpääsy suoraan kaupasta =>  Astrologia & Kivet, Jousimies  

Tulossa myös tänä keväänä! 

                                                                  Nähdään <3 Kati 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Menneitä tapahtumia eli pitämiäni kursseja, workshoppeja, joogailtoja ym. Kuvat kansioista löytyy myös muutamia kuvia tapahtumista. 

25.10 Uudenkuun joogailta; Teemana kolmas silmä ja näkijän kivet 

Tämä joogailta on syyskauden päätösilta ja siirrymme skorpionin ajanjaksoon astrologiassa. Virittäydymme lempeästi talven tuloon ja sisäisen näkökyvyn avaamiseen. Tämän joogaillan teema on kolmas silmä ja näkijän kivet. Illan joogaharjoitukset rentouttavat kehoa ja rauhoittavat mieltä vastaanottamaan intuitiivisia viestejä. Joogaharjoitukset ovat yhdistelmä lempeää hathajoogaa sekä yinjoogaa. Uudenkuun joogaillassa kerron kivistä, jotka ovat hyviä avaamaan ylempiä chakroja (kurkku, otsa, kruunu) ja kuinka voit käyttää niitä oman intuition kehittämiseen.    

28.8.2022 Naisten Voimapäivä. Tuuri.

Workshop: Feng Shui ja kristallit kotona

Tule oppimaan miten käyttää kiviä ja kristalleja kotona Feng Shuin näkökulmasta katsottuna. Millaisia kiviä kannattaa käyttää mm. makuuhuoneessa, työhuoneessa tai olohuoneessa. Entä kuinka voit aktivoida vaurautta tai rakkautta kotona kivien ja kristallien avulla?

Workshop: Ohjattu yrttinyyttihoito. 

Keskitymme itsemme hoitamiseen lämpimän öljyn ja yrttinyyttipussukoiden avulla. Tämä hoito on tiibetiläinen hoitoterapia, joka auttaa mm. unettomuuteen, vaihdevuosioireisiin, burnoutiin, uupumukseen ja väsymykseen. Tiibetiläisessä lääketieteessä tätä käytetään apuna toipumisessa leikkauksista, synnytyksestä tai traumoista. Kyseessä on erittäin miellyttävä ja hellävarainen hoitotapa. Valmistan yrttinyytit valmiiksi kaikille osallistujille, joten sinun ei tarvitse muuta kuin tulla paikalle, ottaa rento asento ja kuunnella ohjeita.

Uudenkuun joogailta; teemana on sakraalichakra & luovuuden/intohimon kivet.

Illan joogaharjoitukset avaavat erityisesti lantiota ja hoitavat vatsaa sekä vahvistavat kokonaisvaltaisesti sakraalichakraa. Joogaharjoitukset ovat yhdistelmä lempeää hathajoogaa sekä yinjoogaa. Uudenkuun joogaillassa kerron kivistä, jotka ovat hyviä luovuuden, intohimon ja manifestoinnin kiviä. Kivillä voi myös hoitaa sakraalichakraa.

10.8.2022 Täydenkuun joogailta; Teemana energiakeho ja suojelevat kivet. Tuuri

Tässä joogaillassa keskitytään energiakehoon eli meidän hienovaraiseen anatomiaan. Kerron mitä se tarkoittaa sekä millaisia vaikutuksia vesimiehen täysikuulla ja täydenkuun ajalla yleensä on meidän energiakehoon. Millaisia keinoja on puhdistaa ja suojella energiakehoa? Kerron esimerkkejä mitä itse käytän ja olen todennut tehokkaaksi omalla kohdallani. Teemme illassa joogaharjoituksia, jotka auttavat puhdistamaan ja vahvistamaan energiakehoa. Harjoitukset myös elvyttävät meidän energiaa, kun sen on matalalla. Kerron muutamasta kivestä, joita voit käyttää apuna pitämään energiakehoa tasapainossa ja korjaamaan sen vaurioita.

28.7.2022 Uudenkuun joogailta; Teemana sydänchakra ja rakkauskivet. Tuuri

Tässä joogaillassa avaamme sydäntä tuoksujen, musiikin, joogan ja kivien avulla. Jos tahdot lisätä väriterapiaa tähän iltaan niin voit pukea päälle jotain vaaleanpunaista tai vihreää (vapaaehtoista). Luvassa on siis kokonaisvaltainen elämys ja sydämen parantamista. Tämä joogailta on myös uuden syklin ja leijonan ajan alku eli siirrymme kosmiseen Leijonanportin avautumiseen. Illan joogaharjoitukset ovat yhdistelmä lempeää hathajoogaa sekä syvärentouttavaa yinjoogaa. Uudenkuun joogaillassa kerron kivistä, jotka ovat hyviä rakkauskiviä eli kuinka voit käyttää niitä hoitamaan ja tasapainottamaan tätä chakraa.

22.8.2021 Workshop: Yinjoogaa kynttilänvalossa + täydenkuun energioissa. Tuuri.

Hemmottele itseäsi tällä upealla 2 tunnin mittaiselle yinjoogaharjoituksella. Tässä illassa voit vapauttaa itsesi kaikesta suorittamispaineesta ja vain nauttia. Teemme mahdollisimman rentouttavia ja pitkiä yinjooga-asentoja, jossa mieli kääntyy meditatiiviseen olotilaan ja keho uppoaa syvärentoutukseen. Joogaamme tunnelmallisessa kynttilänvalossa ja elokuun täydenkuun energioissa.

20.-22.8.2021 Täydenkuun retriitti; jooga & hyvinvointi. Tuuri.

Blue Moon, joogaa, hyvinvointia, luovuutta, kristalleja, hemmottelevaa hierontaa, meditaatiota, qigongia, rumpumatkaa, täydenkuun seremoniaa, unelmien manifestointia, yöt maagisen hienossa oriental express junassa, saman mielisten seuraa ja rentoa oloa.

Jooga- ja qigong harjoitusten lisäksi retriitin workshopit:

 • Workshop: DIY jalokivimala. Valmistamme oman jalokivimalan, joka siunataan illan täydenkuunseremoniassa
 • Workshop: astrologia ja kristallit/kivet. Kivet ja niiden vaikutukset => miksi ne sopivat juuri kyseiselle astromerkille eli miten kivi auttaa kehoa, mieltä, tunteita, energiaa.
 • Hyvinvointi Workshop: omaan kehotyyppiin tutustuminen Sowa Rigpan mukaan. Ohjeita oman kehotyypin ruokavalioon, elintapoihin, millaisia liikuntamuotoja ja hoitoja suositellaan ym.
 • Unelma Workshop: luomme/manifestoimme oman unelmakartan

19.6.2021 Workshop: Joogaa vuodenajan mukaan, KESÄ. Tuuri

Kahden tunnin aikana teemme hatha & yinjoogaharjoituksia, jotka auttavat pysymään tasapainossa kesällä, sekä saat ruoka-ja elintapavinkkejä kesäkaudelle sowa rigpa/ayurveda oppien mukaan.

26.5.2021 Workshop : Qigong energiaharjoitukset. Tuuri

Tuurin Aseman kesäjoogakausi alkaa Qigong harjoituksilla Katin johdolla. Tässä workshopissa teemme muutamia helppoja qigong harjoituksia, jotka parantavat qi:n virtausta kehossa. Keskitymme sellaisiin qigong harjoituksiin, jotka sopivat parhaiten kevääseen ja kesään, jotta harjoitukset tasapainottavat meitä myös vuodenajat huomioiden. Nämä harjoitukset ovat yksinkertaisia oppia ja soveltuvat kaikenkuntoisille eli mitään erikoiskykyjä tai taitoja ei tarvita jos haluat tulla kokeilemaan. 

27.4.2021 Lempeä kevään yinjooga workshop. Tuuri.

Workshopin sisältö: Kahden tunnin aikana teemme ihanan rentouttavia kehoa ja mieltä tasapainottavia yinjooga-asanoita. Teemme joogaharjoituksen keskittyen jokaiseen chakraan vuoron perään ja hoidamme sitä myös eri kivien avulla.

20.4.2021 Worshop: Joogaa vuodenajan mukaan, KEVÄT. Tuuri.

Workshopin sisältö: Hathajoogaharjoitus kevään vuodenaikaan soveltuen, elintapa & ruokavaliotipit keväälle Sowa Rigpan mukaan sekä yinjoogaharjoitus, joka avaa kehon tiettyjä meridiaaneja kevään vuodenaikana.

25.10.2020 Inner Harmony; Yinjooga + kristallit workshop. Laihia.

Tasapainoa syksyyn tämän harmonisen yinjooga workshopin ja kristallien kera. Kahden tunnin aikana teemme ihanan rentouttavia kehoa ja mieltä tasapainottavia yinjooga-asanoita. Teemme joogaharjoituksen keskittyen jokaiseen chakraan vuoron perään ja hoidamme sitä myös kristallien avulla. Kristallit saat lainaksi Katilta paikan päältä. Tähän joogaworkshoppiin voi tulla mukaan vaikka et olisi aikaisemmin joogaillut tai et tiedä kristalleista mitään.

2.8.2020 Workshop: Yinjooga + hoitavat kristallit (kivet). Tuuri.

Tässä workshopissa teemme ihanan rentouttavia ja rauhallisia yin jooga-asanoita. Menemme tässä joogaharjoituksessa läpi kehon chakrat eli olemme pidempiä aikoja jokaista chakraa hoitavissa asanoissa tasapainottaen kehon päästä varpaisiin. Asanoiden parantavan vaikutuksen lisäksi otamme mukaan hoitavat kristallit, jotka hoitavat aina kyseistä chakraa eli saat tuplasti itseäsi hoitavaa olotilaa tästä workshopista. Kristallit saat lainaksi paikan päältä eli sinulle ei tarvitse olla omia mukana eikä tietoa joogasta tai kristalleista. Päätämme harjoituksen jooganidraan (unijoogaharjoitus), joka samalla rentouttaa ja virkistää. Tämä workshop soveltuu erinomaisesti vaikka et olisi aikaisemmin joogaillut.

8.3. 2020 Spirit Animal Workshop/ Voimaeläin workshop. Kaitsor.

Voimaeläimet edustavat opastusta, tukea ja voimaa ja niillä on meille erityinen merkitys pitkässä shamanistisessa perinnössämme. Meillä kaikilla on uniikki voimaeläin (tai useampi), joka edustaa ja antaa oivalluksia meistä itsestämme. Voit kutsua voimaeläintäsi tuomaan sinulle opastusta, suojelua, parannusta tai inspiraatiota.

Kurssin sisältö: 

 • mikä on voimaeläin? 
 • oman voimaeläimen löytäminen
 • meditaatiomatka, jossa kutsumme/käymme tapaamassa omaa voimaeläintä
 • voimaeläimeen tutustuminen
 • kurssin aikana jokainen saa myös nostaa itselleen eläinten viestejä (käytössä useampi oraakkelipakka) ja keskustelemme niiden merkityksestä sen hetkisessä elämässä/tilanteessa.

29.2.2020 Crystal Workshop. Kaitsor

Parantavia kristalleja (kiviä) on hyvin paljon ja monia erilaisia; niillä kaikilla on oma vaikutuksensa meidän kehoon, mieleen ja sieluun. Voit käyttää niitä hoitamaan itseäsi, suojelemaan itseäsi, antaa niiden hienovaraisen energian vapauttaa ja tukea itseäsi jokapäiväisessä elämässä.

Kurssin sisältö:

 • lyhyt alustus energiakehosta ja chakroista
 • kivien/kristallien tunteminen (käymme läpi muutamia yleisempiä kiviä, joilla voit auttaa itseäsi; tukea hyvinvointia, suojella itseäsi tai kotiasi ym.)
 • pyramidit, sauvat, pallot ym. kivien muodot ja niiden merkitykset
 • Kuinka pitää huolta omista kristalleista; säilytys, puhdistus jne.
 • kristallien "ohjelmointi" omiin tarkoituksiin
 • ohjattu Itsehoito kristalleilla

8.9.2019 Kuu ja Terveys workshop. Kaitsor.

Sunnuntai kuluu mukavasti kanssamme tämän workshopin merkeissä. Piian ja Petran kuuluennolla saat tietoa, siitä miten kuun eri vaiheet vaikuttavat hyvinvointiimme, miksi toisena päivänä särkee herkemmin päätä tai ääni on käheä, toisena päivänä taas jalat väsyvät ja energia on vähissä. Entä milloin onkaan se suotuisa aika leikata hiukset ja kynnet tai mennä leikkausoperaatioihin? Näihin kaikkeen saat vastauksia tässä workshopissa.

Mielenkiintoisen kuuinformaation lisäksi Kati johdattaa sinut intuitiivisemmalle puolelle eli teemme yhdessä kuumeditaation ja sinulle nostetaan sen hetken kortit (mm. Moonology/Astrology kortit).

Sisältö:

 • Kuumeditaatio/Kati
 • Kuuluento/ Piia & Petra
 • Päivän tulkinta korttien kera jokaiselle kuu & astrologia teemalla/Kati

14.4.2019 Joogaa vuodenajan mukaan; Kevät. Seinäjoki.

Mitä tulisi ottaa huomioon keväällä, jotta voit kokonaisvaltaisesti hyvin? Vuodenajat vaikuttavat meihin, joten on tärkeää osata tasapainottaa kevään energiat, omat elintavat sekä ruokavalio. Teemme kevätkaudelle sopivia jooga-asanoita (mukana myös pari qigongliikettä) ja haemme inspiraatiota kevään energioista. Tässä workshopissa saat vinkkejä myös kevään elintapoihin ja ruokavalioon.

13.10.2018 HorMe Workshop; Rentouttava Tiibetiläinen Yrttinyyttihoito. Seinäjoki.

25.3.2018 HorMe Workshop; Rentouttava Tiibetiläinen Yrttinyyttihoito. Helsinki.

HorMe on yksinkertainen perinteinen tiibetiläinen hoitomuoto, jossa käsitellään akupisteitä käyttäen terapeuttisia yrttinyyttejä ja lämmintä öljyä. Hoidolla on hermostoa rauhoittava ja rentouttava vaikutus ja sitä käytetään erityisesti stressi-peräisten vaivojen hoitoon. Soveltuu myös lapsille ja ikäihmisille.

Sisältö:

 • Tutustuminen tiibetiläiseen lääketieteeseen
 • Hormen teoria: käyttö ja vaikutukset
 • Hormenyyttien valmistus
 • Käytännön harjoittelua (n. 3 tuntia)

Workshopin tarkoitus on antaa valmiudet käyttää hormea itsensä ja läheistensä hoidossa. Workshop soveltuu kaikille jotka haluavat löytää miellyttävän ja helpon menetelmän oman tai läheistensä stressin hallintaan ja mielen rauhoittamiseen. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta hoitoalalta.

3.9.2017 Ohjattu Medicine Buddha Healing harjoitus (Joogi Ju Mipam Rinpoche 1846-1912). Helsinki.

Erityyppisiä Medicine Buddha harjoituksia on olemassa erilaisten traditioiden ja tarpeiden mukaan. Medicine Buddhan ja neljän dakinin harjoitus on hyvin harvinainen harjoitus. Se on yhteydessä tiibetiläiseen lääketieteeseen sekä mantraparantamisen perinteeseen. Meditaation ohjeet on saatu termana Guru Rinpochelta ja myöhemmin ne löydettiin Joogi Ju Mipam Rinpochen (1846-1912) mantraparantamisen teksteistä. Kati ohjaa Medicine Buddha Healing harjoituksen itsehoitoon Ju Mipam mantraparantamistekstien mukaan.