Lokakuun joogat Tuurissa 2022

Hei! Vielä ehdit mun joogatunneille tiistaisin lokakuussa, tällä erää nämä ovat viimeiset tarjoamani viikkotunnit Tuurissa. Joogatunnit ovat tiistaisin 4.10, 11.10 ja 18.10. 

Joogatuntien varaukset on helpoin tehdä ostamalla joogat suoraan verkkokaupasta (maksutavat: pankit, luottokortit, mobilepay) => Syksyn Joogat Kaupassa on eri vaihtoehtoja eli voit ostaa hathajoogat, yinjoogat tai vapaavalintaisen 6 x ja 4 x vaihtoehdot. Näissä pystyt itse valitsemaan päivät ja ne tunnit, jolle tahdot osallistua. 1 x kertamaksu on voimassa sille tunnille, johon sen ostat. Olet tervetullut kumpaankin joogaan, jos tahdot.

Lisätiedustelut:  kati.torkko@gmail.com

Hinnasto, Syksy 2022:

  • 1 kk  lokakuun hathajoogat 36€ (3 krt)
  • 1 kk lokakuun yinjoogat 36€ (3 krt)
  • 1 x jooga eli kertamaksu tietylle päivälle 13€
  • 4 x vapaavalintainen jooga 46€
  • 6 x vapaavalintainen jooga 69€

MUUT maksutavat: ePassi. Voit maksaa joogat myös ePassin mobiilisovelluksella eli kirjaudu omilla tunnuksilla ePassin järjestelmään. Etsi sieltä liikuntapalveluista Tmi Kati Torkko ja maksa tahtomasi summa. Minulle tulee sähköpostiin kuittaus tästä maksusta, mutta voit myös varmistaa laittamalla viestiä asiasta, jos sinulle jäi epävarma olo => kati.torkko@gmail.com

Peruutusehdot: Maksetulla maksulla ei ole palautus/vaihto-oikeutta. Jos joogatunnit jostain syystä peruuntuvat järjestäjän puolelta, osallistumismaksu palautetaan.