Joogatunnit

Kesäjoogat 2021 tulossa jälleen! 

Hatha & Yin joka torstai 3.6-29.7 (ei tunteja TO 1.7) 
ihanassa Tuurin asemarakennuksen miljöössä!

Osoite: Junamajoitus Tuurin Asema, Asemakuja 1, 63610 Tuuri (asemarakennus)

Huom! kesäjoogapaikkoja on jo myyty ahkerasti eli tällä hetkellä (5.5) tilanne on seuraava:

  • Kesäkuun hathatunnit täynnä, heinäkuun hathaan paikkoja 5 -6 kpl
  • Kesäkuun yintunnille paikkoja jäljellä 4-5 kpl,  heinäkuun yiniin 6-7 kpl

Tuntikuvaukset: 

Hatha (lempeä & rentouttava) 17:30-18:45

Teemme yhdessä lempeitä, venyttäviä ja rentouttavia joogaharjoituksia. Joogan terapeuttinen vaikutus hoitaa sinua kokonaisvaltaisesti. Jokainen tunti on hieman erilainen kokonaisuus ja mukana myös hengitysharjoituksia sekä meditatiivisia harjoituksia. Asanat vaihtelevat teeman mukaan eli niitä tehdään seisaalla, istuen sekä makuulla, mukana on taakse- ja eteenpäintaivutuksia, kiertoja sekä lantion avauksia. Tunneilla on alkuhiljentyminen ja loppurentoutus.

Perustaso: suositellaan kaikentasoisille joogaajille, myös aloittelijat tervetulleita.

Yin (rauhallinen & palauttava) 19:15-20:30

Tunne elinvoima kehossa ja nauti palauttavasta yinjoogasta. Tässä harjoituksessa hidastat tietoisesti tahtia, siirryt stressaavasta ympäristöstä hiljaisuuden tilaan ja päästät irti suorittamisesta. Yinjoogassa yhdistyy jooga-asennot ja kiinalaisen lääketieteen meridiaanioppi. Asennoissa ollaan useiden minuuttien ajan, jolloin keho lepää ja avautuu kunnolla. Fyysisesti harjoitus menee kehossa syvemmälle (sidekudokset, nivelsiteet, nivelet, luut, fascia), mielen tasolla se antaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä ja energiatasolla se stimuloi qin/pranan kiertoa kehossa poistaen mahdollisia tukoksia.

Perustaso: suositellaan kaikentasoisille joogaajille, myös aloittelijat tervetulleita. 

Hinta:

  • Yksi kk 45€ (hatha tai yin); jos tulet kummallekin tunnille niin silloin 80€
  • Koko kesä 80€ (hatha tai yin)
  • 6 x 60€ (vapaavalintainen tunti, voimassa 3.6-29.7)
  • 1 x 12€ (kertamaksu valitulle tunnille) 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: kati.torkko@gmail.com    

Joogat voi maksaa suoraan tilille (saat sen ilmoittautumisen yhteydessä) tai voit maksaa ne kaupan kautta => https://www.katimandala.fi/yoga/ ja sieltä löydät kohdan Joogatunnit.

Maksutavat kaupassa: Checkoutin kattavat maksuvaihtoehdot eli verkkopankit, Visa/Mastercard luottokortit, Pivo, Mobile Pay, Collector ja OpLasku. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Heillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa.

 Muut maksutavat: ePassi. Miten tämä onnistuu? Helpoin tapa on käyttää mobiilisovellusta eli jos sinulla ei vielä ole ePassin mobiilisovellusta, lataa se puhelimeesi. Kirjaudu sovellukseen, etsi palveluntarjoajista minut ja se onnistuu helpoiten nimellä => Tmi Kati Torkko (liikunta). Sieltä löydät valmiina muutaman hintaryhmän jotka helpottavat maksun tekemistä. Valmiina on esim. kesän joogat (8 x tai 4 x), 6 x joogat, 1 x jooga sekä workshop. Jos tahtoo maksaa yhdessä esim kesän joogat + workshopin niin siellä on myös tyhjä kenttä, johon voi syöttää yhteissumman esim. 120€ ja kuitata sen. Tuo summa veloitetaan sitten sun ePassisaldosta. Täällä on vielä lisäohjeita kuinka käyttää ePassia => https://www.epassi.fi/fi/tyontekijalle#maksutavat

Kun olet kuitannut tahtomasi summan, laita mulle viestiä (jos et ole aikaisemmin ilmoittanut) mihin workshoppiin oot tulossa tai joogan suhteen hathaan vai yiniin. Mun verkkokaupasta ei valitettavasti pysty ostamaan suoraan ePassilla eli siellä on tarjolla nuo muut maksuvaihtoehdot joogakursseille ja workshopeille.

Peruutusehdot: osallistuminen on sitova ja maksamalla sen varmistat paikkasi joogatunneilla sekä niiden toteutumisen. Maksetulla maksulla ei ole palautus/vaihto-oikeutta, joogapaketit tulee käyttää 31.07.2021 mennessä.