Feng Shui & Kristallit kotona SU 28.8

Klo 12:00-14:00 Feng Shui & Kristallit kotona on osa Naisten Voimapäivää eli tule oppimaan miten käyttää kiviä ja kristalleja kotona Feng Shuin näkökulmasta katsottuna. Millaisia kiviä kannattaa käyttää mm. makuuhuoneessa, työhuoneessa tai olohuoneessa. Entä kuinka voit aktivoida vaurautta tai rakkautta kotona kivien ja kristallien avulla? Ota mukaan omat muistiinpanot jos tahdot kirjoittaa vinkkejä itsellesi muistiin.

Jos tahdot osallistua pelkästään tähän osioon niin hinta on 49€ (sis. alv24%). Hinta ei sisällä kirjallista materiaalia. Pääset varaamaan paikan Feng Shui osioon täältä => Feng Shui & Kristallit kotona

Aika: SU 28.7 klo 12:00- 14:00 (sisään pääsee n. 10 min ennen alkua).

Paikka: Junamajoitus Tuurin Asema, Asemakuja 1, Tuuri

Ohjaaja: Kati Torkko

Ilmoittautumiset Feng Shui voimaosioon viimeistään 23.8 mennessä! Mukaan mahtuu max 12 osallistujaa ja täytän paikan ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaus on helpoin tehdä ostamalla se suoraan verkkokaupasta (maksutavat: pankit, luottokortit, mobilepay) => Katin joogat & kurssit. Tämä Feng Shui osio toteutetaan jos min. 6 hlö osallistuu siihen.

PS: Muut päivän aiheet ovat Rentouttava yrttinyyttihoito sekä Uudenkuun joogailta, jonka teemana on sakraalichakra ja luovuuskivet. Lue Naisten Voimapäivästä lisää täältä => Naisten Voimapäivä SU 28.8

Lisätiedustelut => kati.torkko@gmail.com

Peruutusehdot: Maksetulla maksulla ei ole palautus/vaihto-oikeutta. Jos tämä Feng Shui osio jostain syystä peruuntuu järjestäjän puolelta, niin osallistumismaksu palautetaan.