Katin verkkokurssit 

Astrologia & Kivet

Tästä kurssisarjasta on ilmestynyt Astrologia & Kivet, Jousimies. Seuraavaksi on tulossa Astrologia & Kivet, Kauris ja tämän jälkeen Astrologia & kivet, Vesimies. Päivitän tätä sivua sitä mukaa kuin luennot ovat valmiita ja katsottavissa.  

Katin luento astrologia ja kivet: Jousimies (kesto 2 h)

Kiinnostaako sinua astrologia tai kivet? Jos vastasit jompaankumpaan kyllä, niin kannattaa kuunnella Katin info jousimiehen kivistä. Tällä luennolle mennään läpi mitä tarkoittaa kun aurinko, kuu tai nousumerkki on Jousimiehessä. Millainen on jousimiehen hallitsijaplaneetta ja sen onnenkivi. Mennään läpi 10 erilaista Jousimiehelle sopivaa kiveä ja niiden ominaisuuksia. PS: Jos haluat lisätietoa pelkästään kivistä, niin voit skipata astroinfon alusta pois (30 min) ja kuunnella kiviosuuden (kesto 1,5h).

Sisältö:

  • Mitä tarkoittaa kun aurinko, kuu tai nousumerkki on Jousimiehessä
  • Astrologia ja terveys => Jousimies ja terveys
  • Planeetta => Jupiter + planeetan kivi
  • Jousimiehen kivet 10 erilaista.

Hinta: 29€ (sis. alv 24%). Kesto 2h. 

Miten pääset osallistumaan?

Helpoin on ostaa Astrologia & Kivet kurssi suoraan kaupasta => Astrologia & Kivet, Jousimies  ja maksun jälkeen saat henkilökohtaisen sisäänpääsyn astrologia & kivet kurssille, jota kautta pääset osallistumaan siihen tahtomanasi aikana. Et tarvitse muuta kuin jonkun katseluvälineen eli kännykän tai läppärin ja nettiyhteyden. Sisäänpääsysi pyritään aktivoimaan viimeistään vuorokauden kuluttua (arkipäivänä) ja saat siitä ilmoituksen sähköpostiin. Muista tarkistaa että kirjoitat sähköpostisi kaupan tilauskenttään oikein. Voit myös tahtoessasi maksaa kurssin suoraan tilille, tässä tapauksessa laita minulle viestiä, niin saat maksutiedot sitä kautta. 

Infot ja kysymykset: kati.torkko@gmail.com  

Tulossa tänä keväänä! 

Katin terveiset: "Tuon näillä astrologia ja kivet kursseilla osaamiseni kivistä eli ne ovat yksi suuri intohimoni ja ovat kulkeneet matkassani lapsesta saakka. Tähän ikään mennessä niitä onkin ehtinyt kertyä jo aikamoinen joukkio =D. Opiskelen myös jatkuvasti lisää eli olen nyt jo kolmatta vuotta Crystal opinnoissa Dr. Athena Perrakiksen johdolla ja tässä koulutuksessa opiskelen kuten arvata saattaa => kiviä, kivien käyttöä ja kivillä hoitamista ym. ihanaa. Selvätuntoisena yleensä myös virittäydyn kyseisen kiven energiaan ja tunnen minkälaisesta kivestä on kyse. Astrologiaa aloin tutkimaan + itseopiskelemaan 21 vuotiaana ja matkan varrella on tullut vastaan kaikenlaista tietoa siihen liittyen. Siitä huolimatta on olo että niin paljon on vielä tutkimatta. Tähtitaivas on ääretön. Viimeisimmät astro-opintoni ovat olleet Erkki Lehtirannan Henkisen Astrologian kurssit, joissa sai taas jotain uudenlaista näkökulmaa tähtiasioihin. Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan kiviluennoilleni".