Astrojooga & Vesimies

Katin astrojoogasarja jatkuu helmikuussa 2023 eli silloin vietetään vesimiehen kuukausi. Aurinko on Vesimiehessä 20.1.23 - 18.02.23 välisen ajan. Vesimies on ollut yksi varhaisimmista tunnistetuista tähtikuvioista ja siksi sillä on rooli useissa hyvin vanhoissa myyteissä. Vesimies on astrotaivaan ilmamerkki (muut ilmamerkit ovat kaksonen ja vaaka) ja sitä kutsutaan veden kantajaksi. Veden kantaja on paranemisen ja muuntumisen symboli. Sillä on lahja kerätä "vettä" eli se kerää ympärillämme olevan maailman emotionaalisia sekä psyykkisiä energioita astiaan ja puhdistaa sen hengityksen voimalla ennen sen palauttamista Maahan. Vesimiehen vaikutuksessa näkökulma on enemmän humanitäärisempi, yhteisöllinen, mutta myös hieman erikoinen ja ristiriitainen. Vesimies on astrotaivaan kapinallinen kriitikko, joka tahtoo rakentaa kestävän tulevaisuuden ja katsoa asioita uudella tavalla. Hän ei halua olla lokeroituna tietyn yhden laatikon sisälle, vaan tahtoo säilyttää oman originellin lähestymistavan elämässä. Astrologia ja kivet kurssilla pääset tutustumaan paremmin Vesimiehen ominaisuuksiin sekä vesimiehen omiin kiviin.  Joogatuntien kesto 75 min, meditaatio ja jooganidra 30 min.

Astrojooga & Vesimies, helmikuun tunnit ja aikataulu:

 1. Astrojooga & Vesimies, rento hathajooga. Jos pidät rennosta joogasta ja rauhallisesta ohjauksesta, niin tämä tunti sopii silloin sinulle. Vesimiehen astrojoogassa elvytämme elvytämme mm. verenkiertoa & lymfaa, teemme pranayama hengitysharjoituksen joka on hyvä kilpirauhaselle sekä akupainantaa ja mudran kilpirauhaselle. Kesto n. 75 min. Tämä tunti on ilmestynyt 4.2.  
 2. Astrojooga & Vesimies, ohjattu meditaatio. Vesimies on yksi ilmamerkeistä ja ilmamerkeillä on liikkuvainen ja yliaktiivinen mieli sekä taipumus ajatella liikaa. Tällöin myös tekeminen ja ideat hajaantuvat liian moneen paikkaa. Tässä meditaatiossa rauhoitetaan yliaktiivinen mieli ja harjoitellaan keskittymistä kynttilämeditaation avulla. Puhdistamme myös kehon kanavia "9 puhdistavaa hengitystä" harjoituksen avulla. Kesto n. 30 min. Tämä meditaatio on ilmestynyt 8.2.
 3. Astrojooga & Vesimies, palauttava yinjooga. Näissä harjoituksissa keskitymme aktivoimaan lymfaa ja sitä kautta vahvistetaan immuniteettia. Pysähdymme rauhassa tunnustelemaan asentoja useamman minuutin ajaksi ja vain hengitetään. Kesto n. 75 min. Tulossa vko 6
 4. Astrojooga & Vesimies, jooganidraharjoitus. Tässä harjoituksessa sukellamme syvärentoutukseen ja samalla elvytämme kehon luonnollisia puolustusmekanismeja. Kesto n. 30 min. Tulossa vko 6.
 5. Astrologia ja kivet, Vesimies.  Tässä hypätään ihanien kivien maailmaan Vesimiehen merkin mukaisesti. Kiviluennolla menen läpi mitä tarkoittaa kun aurinko, kuu tai nousumerkki on Vesimiehessä. Kerron vesimiehen hallitsijaplaneetasta eli mitä se tarkoittaa ja millainen se on olemukseltaan + planeetan onnenkivi. Menen läpi 10 erilaista Vesimiehelle sopivaa kiveä ja niiden ominaisuuksia. Tulossa vkolla 7-8. 

Miten pääset osallistumaan?

Astrojooga & Vesimies sisältää 5 eri harjoitusta:

 • 1 x hathajooga
 • 1 x yinjooga
 • 1 x ohjattu meditaatio
 • 1 x syvärentoutus/ jooganidraharjoitus
 • 1 x astrologia ja kivet

Voit osallistua näihin osioihin yksittäin tai ostaa kk-paketin, joka sisältää kaikki harjoitukset. 

Osallistumismaksu

Osta astrojoogaharjoitukset verkkokaupasta tai maksa ne ePassilla. Maksun jälkeen saat minulta henkilökohtaisen sisäänpääsyn harjoituksiin tai luennolle ja pääset osallistumaan niihin tahtomanasi aikana. Pyrin aktivoimaan sisäänpääsysi viimeistään seuraavaan arkipäivään mennessä, kun olet maksanut osallistumismaksun. Aktivointi-ilmoitus tulee sähköpostiin eli muista tarkistaa että kirjoitat sähköpostisi kaupan tilauskenttään oikein. Jos ostat tunnin tai kurssin, joka ei ole vielä valmiina (eli se esim. ilmestyy tietyllä vkolla), niin saat tiedon siitä heti kun se on videotallenteena saatavissa. 

Tästä pääset verkkokauppaan ostamaan Vesimiehen astrojoogat eli koko kuukauden paketin 55€ hintaan => www.katimandala.fi  

Vesimiehen harjoitukset löytyvät kaupassa täältä => Astrojooga & Vesimies 

Kaupassa on saatavilla myös yksittäiset osallistumisvaihtoehdot.

 • 1 x hathajooga 13€
 • 1 x yinjooga 13€
 • 1 x ohjattu meditaatio 9€
 • 1 x syvärentoutus/ jooganidraharjoitus 9€
 • 1 x astrologia ja kivet 29€

Muut maksutavat:

Maksutapana käy myös liikuntaeduista ePassi. Kirjaudu omilla tunnuksilla ePassin järjestelmään, etsi sieltä liikuntapalveluntarjoajista Tmi Kati Torkko ja valikossa on valmiina eri vaihtoehdot eli joogat, meditaatio, syvärentoutusharjoitus, astrologia ja kivet. Sekä koko kk paketti. Jos maksat ePassilla, niin ilmoita minulle maksun jälkeen, että tahdot osallistua vesimiehen harjoituksiin ja jos ostat yksittäisen joogatunnin niin ilmoita myös kummalle joogatunnille osallistut (jooga vaihtoehdot on siellä samassa napissa) sekä sähköpostiosoitteesi, johon voin laittaa sinulle sisäänpääsyn.

Lisätiedustelut ja ilmoitukset => kati.torkko@gmail.com 

Peruutusehdot: Jos olet jo saanut henkilökohtaisen pääsyn online-tunneille, ei ostetulla tuotteella ole palautus/vaihto-oikeutta. Huomioithan että sisäänpääsy on henkilökohtainen eli järjestelmään tallentuu se sähköposti, jonka annat minulle.

Mitä välineitä tarvitset?

Tarvikkeet: läppäri tai puhelin + toimiva nettiyhteys. Joogamatto tai muu mukava, lämmin alusta sekä viltti/shaali. Suositellut joogan apuvälineet: 2 kpl joogablokkeja, bolsteri tai muu napakka tyyny sekä joogavyö. Välineiden puuttuminen ei ole este osallistumiselle eli voit osallistua harjoituksiin myös ilman niitä. Joogatuntien aikana voit sytyttää kynttilöitä, suitsuketta ja laittaa jotain miellyttävää musiikkia taustalle, niin pääset kivaan tunnelmaan =D