Astrojooga & Kauris

Katin kehittämä astrojoogasarja tammikuussa 2023 eli silloin vietetään kauriin kuukausi. Aurinko on Kauriissa 22.12.22-20.01.23 välisen ajan ja auringon siirtyminen jousimiehestä kauriin merkkiin, merkitsee myös talvipäivänseisauksen alkua eli "kunnon" talven alkua. Tällä kaudella on enemmän vakaampia ajatuksia siitä, mihin olet elämässäsi menossa. Oletko edelleen rauhallinen oman työn suhteen vai kaipaatko jotain muutosta? Nyt on hyvä aika hengitellä enemmän, jotta tunnet, mitä sydämesi sinulle sanoo - sillä voi nimittäin olla upeita ideoita. Kaurista kuvataan usein hyvin organisoiduksi, kärsivälliseksi, käytännölliseksi, ahkeraksi, kunnianhimoiseksi ja luotettavaksi. Mytologiassa Kauris on joskus kuvattu merivuohena (mystinen peto, jolla oli vuohen pää ja kalan häntä) ja nykyään sen symboli on yleisimmin vuorikauris. Kauris on astrotaivaan maamerkki (härän ja neitsyen lisäksi) ja hän on orientoitunut kovaan työskentelyyn sekä uraan. Hän toteuttaa minkä tahansa projektin käytännönläheisestä näkökulmasta käsin ja bisnesmentaliteetilla. Kauriit eivät ikinä luovuta. Kauris manifestoi yleensä sen mitä ajattelee ja se mitä hän ajattelee usein on ura, raha ja kaikki tekemättömät työt sekä tavoitteet. 

Astrojooga & Kauris 

 1. Astrojooga & Kauris, rento hathajooga. Jos pidät rennosta joogasta ja rauhallisesta ohjauksesta, niin tämä tunti sopii silloin sinulle. Kauriin astrojoogassa keskitymme kehossa selkään ja jalkoihin. Teemme luita vahvistavan mudran.  Tämä joogatunti on ilmestynyt 4.1 (vko 1) Kesto 75 min.
 2. Astrojooga & Kauris, ohjattu meditaatio. Tämä kauriskauden meditaatiossa hidastetaan tahtia ja vapautetaan ahdistusta. Koetetaan vapautua kauriin tekemismentaliteetista ja ollaan läsnä tässä ja nyt sekä kuunnellaan enemmän mitä sydän sanoo.  Tässä harjoituksessa teemme myös ahdistusta lievittävää mudraa meditaation ajan. Tämä meditaatio on ilmestynyt 8.1 (vko 1). Kesto 30 min.
 3. Astrojooga & Kauris, palauttava yinjooga. Näissä harjoituksissa keskitymme jalkojen meridiaaneihin sekä selkään. Pysähdymme rauhassa tunnustelemaan asentoja useamman minuutin ajaksi ja vain hengitetään. Tämä joogatunti on ilmestynyt 12.1 (vko 2) Kesto 90 min.
 4. Astrojooga & Kauris, jooganidraharjoitus. Uusi vuosi ja töiden alkaminen jälleen juhlakauden jälkeen monesti stressaa ja kiristää hermoja. Tämä harjoitus auttaa syvään rentoutumisen tunteeseen ja toivon että uudistut ja palaudut tässä harjoituksessa. Tämä rentoutusharjoitus on ilmestynyt 15.1 (vko 2). Kesto 30 min.
 5. Astrologia ja kivet, Kauris. Tässä kurssiosiossa sukelletaan upeiden kivien maailmaan Kauriin merkin mukaisesti. Luennolla menen läpi mitä tarkoittaa kun aurinko, kuu tai nousumerkki on Kauriissa. Kerron kauriin hallitsijaplaneetasta eli mitä se tarkoittaa ja millainen se on olemukseltaan + planeetan onnenkiven. Menen läpi 10 erilaista Kauriille sopivaa kiveä ja niiden ominaisuuksia.  

Miten pääset osallistumaan?

Astrojooga & Kauris sisältää 5 eri osaa:

 • 1 x hathajooga
 • 1 x yinjooga
 • 1 x ohjattu meditaatio
 • 1 x syvärentoutus/ jooganidraharjoitus
 • 1 x astrologia ja kivet

Voit osallistua näihin osioihin yksittäin tai ostaa kk-paketin, joka sisältää kaikki harjoitukset. 

Osallistumismaksu

Osta astrojoogaharjoitukset verkkokaupasta tai maksa ne ePassilla. Maksun jälkeen saat minulta henkilökohtaisen sisäänpääsyn harjoituksiin tai luennolle ja pääset osallistumaan niihin tahtomanasi aikana. Pyrin aktivoimaan sisäänpääsysi viimeistään seuraavaan arkipäivään mennessä, kun olet maksanut osallistumismaksun. Aktivointi-ilmoitus tulee sähköpostiin eli muista tarkistaa että kirjoitat sähköpostisi kaupan tilauskenttään oikein.

Tästä pääset verkkokauppaan ostamaan Kauriin astrojoogat eli koko paketin 55€ hintaan. => Astrojooga & Kauris

Kaupassa on saatavilla myös yksittäiset osallistumisvaihtoehdot.

 • 1 x hathajooga 13€
 • 1 x yinjooga 13€
 • 1 x ohjattu meditaatio 9€
 • 1 x jooganidraharjoitus 9€
 • 1 x astrologia ja kivet 29€

Muut maksutavat:

Maksutapana käy myös liikuntaeduista ePassi. Kirjaudu omilla tunnuksilla ePassin järjestelmään, etsi sieltä liikuntapalveluntarjoajista Tmi Kati Torkko ja valikossa on valmiina eri vaihtoehdot eli joogat, meditaatio, syvärentoutusharjoitus, astrologia ja kivet. Sekä koko kk paketti. Jos maksat ePassilla, niin ilmoita minulle maksun jälkeen, että tahdot osallistua Kauriin harjoituksiin ja jos ostat yksittäisen joogatunnin niin ilmoita myös kummalle joogatunnille osallistut (jooga vaihtoehdot on siellä samassa napissa) sekä sähköpostiosoitteesi, johon voin laittaa sinulle sisäänpääsyn.

Lisätiedustelut ja ilmoitukset => kati.torkko@gmail.com

Peruutusehdot: Jos olet jo saanut henkilökohtaisen pääsyn online-tunneille, ei ostetulla tuotteella ole palautus/vaihto-oikeutta. Huomioithan että sisäänpääsy on henkilökohtainen eli järjestelmään tallentuu se sähköposti, jonka annat minulle.

Mitä välineitä tarvitset?

Tarvikkeet: läppäri tai puhelin + toimiva nettiyhteys. Joogamatto tai muu mukava, lämmin alusta sekä viltti/shaali. Suositellut joogan apuvälineet: 2 kpl joogablokkeja, bolsteri tai muu napakka tyyny sekä joogavyö. Välineiden puuttuminen ei ole este osallistumiselle eli voit osallistua harjoituksiin myös ilman niitä. Joogatuntien aikana voit sytyttää kynttilöitä, suitsuketta ja laittaa jotain miellyttävää musiikkia taustalle, niin pääset kivaan tunnelmaan =D