Astrojooga & Kalat

Katin astrojoogasarja jatkuu maaliskuussa, jolloin vietetään kalojen kuukausi. Aurinko on kalojen merkissä 18.02 - 20.3.2023 välisen ajan (tarkat päivät voivat hieman vaihdella vuosittain). Kalat on astrotaivaan yksi vesimerkeistä, muut vesimerkit ovat rapu ja skorpioni. Kaikille vesimerkeille on ominaista empaattisuus, romanttisuus, taiteellisuus ja herkkyys. Veden elementti on myös parantavaa ja puhdistavaa. Kaloilla herkkyys ja tunteet kanavoituvat helposti taiteeseen ja he ovat usein kiinnostuneita luovan itseilmaisun monista eri muodoista, kuten tanssi, musiikki, runot, kirjoittaminen, näytteleminen sekä teatterissa että elokuvissa. Kaloja symboloi kaksi toisiinsa yhdistettyä kalaa, jotka uivat vastakkaisiin suuntiin, mutta jotka on yhdistetty toisiinsa nauhalla; tämä nauha pitää ne yhteydessä koko elämän ajan. Toinen kala suuntaa maailmankaikkeuden reunalle, kun taas toinen merien syvyyksiin. Yksi kala edustaa sielua, toinen persoonallisuutta tai muotoa. Kalojen psyykkinen herkkyys tulee esiin myös energeettisenä työskentelynä, kuten energiaparantaminen ja näkijän lahjat.

Maaliskuusta eteenpäin astrojoogasarja jatkuu kevennetysti eli tarjolla on yksi astrojoogatunti (hatha) sekä astrologia ja kivet luento. Astrologia ja kivet luennolla pääset tutustumaan paremmin Kalojen ominaisuuksiin sekä hänen kiviin. 

Astrojooga & Kalat 

Astrojooga & Kalat, rento hathajooga. Jos pidät rennosta joogasta ja rauhallisesta ohjauksesta, niin tämä tunti sopii silloin sinulle. Kalojen astrojoogassa keskitymme jalkoihin ja varpaisiin, elvytämme kolmea tärkeää rauhasta sekä teemme ohjatun itsehieronnan koko kehoon. Joogatunnin kesto 90 min. Tämä harjoitus on ilmestynyt 5.3

Astrologia ja kivet, Kalat. Tässä hypätään ihanien kivien maailmaan Kalojen merkin mukaisesti. Kiviluennolla menen läpi mitä tarkoittaa kun aurinko, kuu tai nousumerkki on Kaloissa. Kerron kalojen hallitsijaplaneetasta eli mitä se tarkoittaa ja millainen se on olemukseltaan + planeetan onnenkivi. Menen läpi 10 erilaista kaloille sopivaa kiveä ja niiden ominaisuuksia. 

  • Astrologia ja kivet luennon hinta 29€ ja pääset ostamaan sen täältä Astrologia & Kivet, Kalat     PS: tämä luento ei ole vielä valmistunut eli se ilmestyy kauppaan heti kun se on valmiina. 

Osallistuminen verkkokursseille 

Osta astrojoogat verkkokaupasta tai maksa ne ePassilla. Maksun jälkeen saat minulta henkilökohtaisen sisäänpääsyn harjoituksiin tai luennolle ja pääset osallistumaan niihin tahtomanasi aikana. Pyrin aktivoimaan sisäänpääsysi viimeistään seuraavaan arkipäivään mennessä, kun olet maksanut osallistumismaksun. Aktivointi-ilmoitus tulee sähköpostiin eli muista tarkistaa että kirjoitat sähköpostisi kaupan tilauskenttään oikein.  

Muut maksutavat:

Maksutapana käy myös liikuntaeduista ePassi. Kirjaudu omilla tunnuksilla ePassin järjestelmään, etsi sieltä liikuntapalveluntarjoajista Tmi Kati Torkko ja valikossa on valmiina eri vaihtoehdot eli hathajooga sekä astrologia ja kivet. Jos maksat ePassilla, niin ilmoita minulle maksun jälkeen, että tahdot osallistua maaliskuun (kalojen) harjoituksiin sekä sähköpostiosoitteesi, johon voin laittaa sinulle sisäänpääsyn.

Lisätiedustelut ja ilmoitukset => kati.torkko@gmail.com

Peruutusehdot: Jos olet jo saanut henkilökohtaisen pääsyn online-tunneille, ei ostetulla tuotteella ole palautus/vaihto-oikeutta. Huomioithan että sisäänpääsy on henkilökohtainen eli järjestelmään tallentuu se sähköposti, jonka annat minulle.

Mitä välineitä tarvitset?

Tarvikkeet: läppäri tai puhelin + toimiva nettiyhteys. Joogamatto tai muu mukava, lämmin alusta sekä viltti/shaali. Suositellut joogan apuvälineet: 2 kpl joogablokkeja, bolsteri tai muu napakka tyyny sekä joogavyö. Välineiden puuttuminen ei ole este osallistumiselle eli voit osallistua harjoituksiin myös ilman niitä. Joogatuntien aikana voit sytyttää kynttilöitä, suitsuketta ja laittaa jotain miellyttävää musiikkia taustalle, niin pääset kivaan tunnelmaan =D