Astrojooga & Jousimies

Tämä uusi Katin kehittämä astrojoogasarja alkoi joulukuussa eli silloin vietettiin jousimiehen kuukausi. Aurinko on Jousimiehessä joka vuosi 22.11.-21.12 ja tämä auringon sijainnin vaikutuksessa on helpompaa tuntea olonsa optimistiseksi tulevaisuuden suhteen. Jousimiestä sanotaan astrotaivaan Hannu Hanheksi, joka on syntynyt onnenplaneetta Jupiterin vaikutuksen alaisena. Jousimiestä symboloi jousiampuja ja mytologisesti Kentauri, joka on puoliksi ihminen ja puoliksi hevonen. Jousimiehet ovat optimistisia, reiluja, suorasukaisia ja rakastavat vapautta. He ovat spontaaneja sekä hauskoja, joilla on yleensä paljon ystäviä ja he osaavat pitää yllä keskustelua. Aktiviteetit ulkona ovat parasta sekä tulen ympärillä istuminen. Jousimies on yksi astrotaivaan tulimerkkejä (oinaan ja leijonan lisäksi). Jousimies on astromerkeistä myös se kaikkein seikkailunhaluisin, joka kaipaa aina jotain jännitystä elämään tai matkustelua kaukomaihin.  

Astrojooga & Jousimies

 1. Astrojooga & Jousimies, rento hathajooga. Jos pidät rennosta joogasta ja rauhallisesta ohjauksesta, niin tämä tunti sopii silloin sinulle. Tunti pitää sisällä lempeitä onnen hetkiä eli pääset rentoutumaan ja hellittämään hetkeksi kaamosajan pimeydessä. Jousimiehen astrojoogassa keskitymme kehossa erityisesti reisiin & lantioon ja tällä tunnilla availemme niiden kireyksiä hiljalleen hengittelyn avulla vetreämmäksi.  Tämä joogatunti on ilmestynyt 1.12 (vko 48). Tämän harjoituksen kesto on 85 min. PS: tämä oli eka kuvaamani joogatunti ja tässä kuva jäi hieman epätarkaksi. Asia on korjattu seuraaviin videoihin.
 2. Astrojooga & Jousimies, palauttava yinjooga. Tässä yinjoogassa avaamme vaihe vaiheelta hiljalleen lonkkia ja hengittelemme myös kireisiin reisiin.  Yinissä pysähdymme asentoihin useamman minuutin ajaksi vain olemaan, jolloin keho rentoutuu syvemmin ja mieli rauhoittuu peremmin.  Tämä joogatunti on ilmestynyt 1.12 (vko 48). Harjoituksen kesto 90 min. 
 3. Astrojooga & Jousimies, ohjattu meditaatio. Tässä jousimieskauden meditaatiossa hengitetään sisään optimistisuutta ja ulos negatiivisuutta. Unelmoidaan isoja asioita. Ilmestynyt 6.12 (vko 49) Unelmien meditaation kesto poikkeuksellisesti 50 min. 
 4. Astrojooga & Jousimies, jooganidraharjoitus. Tämä harjoitus auttaa sinua pääsemään syvään, palauttavaan uneen. Harjoituksen jälkeen toivon, että matkasi syvässä unessa paranee ja yöt sekä unet helpottuvat. Ilmestynyt 13.12 (vko 50). Rentoutuksen kesto 45 min. 
 5. Astrologia ja kivet, Jousimies.  Tässä kurssiosiossa sukelletaan ihanien kivien maailmaan Jousimiehen merkin mukaisesti. Luennolla menen läpi mitä tarkoittaa kun aurinko, kuu tai nousumerkki on Jousimiehessä. Kerron jousimiehen hallitsijaplaneetasta eli mitä se tarkoittaa ja millainen se on olemukseltaan + planeetan onnenkivi. Menen läpi 10 erilaista Jousimiehelle sopivaa kiveä ja niiden ominaisuuksia. Kesto 2 h

Miten pääset osallistumaan?  

Astrojooga & Jousimies sisältää 5 eri osaa:

 • 1 x hathajooga
 • 1 x yinjooga
 • 1 x ohjattu meditaatio
 • 1 x syvärentoutus 
 • 1 x astrologia ja kivet

Voit osallistua näihin osioihin yksittäin tai ostaa kk-paketin, joka sisältää kaikki harjoitukset. 

Osallistumismaksu 

Osta astrojoogaharjoitukset verkkokaupasta tai maksa ne ePassilla. Maksun jälkeen saat minulta henkilökohtaisen sisäänpääsyn harjoituksiin tai luennolle ja pääset osallistumaan niihin tahtomanasi aikana. Pyrin aktivoimaan sisäänpääsysi viimeistään seuraavaan arkipäivään mennessä, kun olet maksanut osallistumismaksun.  Aktivointi-ilmoitus tulee sähköpostiin eli muista tarkistaa että kirjoitat sähköpostisi kaupan tilauskenttään oikein.   

Tästä pääset verkkokauppaan ostamaan Jousimiehen astrojoogat eli koko paketin 55€ hintaan.  => Astrojooga & Jousimies

Kaupassa on saatavilla myös yksittäiset osallistumisvaihtoehdot. 

 • 1 x hathajooga 13€
 • 1 x yinjooga 13€ 
 • 1 x ohjattu meditaatio 9€
 • 1 x syvärentoutus/ jooganidraharjoitus 9€
 • 1 x astrologia ja kivet 29€

Muut maksutavat: Maksutapana käy myös liikuntaeduista ePassi. Kirjaudu omilla tunnuksilla ePassin järjestelmään, etsi sieltä liikuntapalveluntarjoajista Tmi Kati Torkko ja valikossa on valmiina eri vaihtoehdot eli joogat, meditaatio, syvärentoutusharjoitus, astrologia ja kivet. Sekä koko kk paketti. Jos maksat ePassilla, niin ilmoita minulle maksun jälkeen, että tahdot osallistua Jousimiehen harjoituksiin ja jos ostat yksittäisen joogatunnin niin ilmoita myös kummalle joogatunnille osallistut (jooga vaihtoehdot on siellä samassa napissa) sekä sähköpostiosoitteesi, johon voin laittaa sinulle sisäänpääsyn. 

Lisätiedustelut & ilmoitukset => kati.torkko@gmail.com

Peruutusehdot: Jos olet jo saanut henkilökohtaisen pääsyn online-tunneille, ei ostetulla tuotteella ole palautus/vaihto-oikeutta. Huomioithan että sisäänpääsy on henkilökohtainen eli järjestelmään tallentuu se sähköposti, jonka annat minulle. 

Mitä välineitä tarvitset? 

Tarvikkeet: läppäri tai puhelin + toimiva nettiyhteys. Joogamatto tai muu mukava, lämmin alusta sekä viltti/shaali. Suositellut joogan apuvälineet: hathatunnilla 2 kpl joogablokkeja ja yintunnilla blokit, bolsteri tai muu napakka tyyny sekä joogavyö tai huivi. Välineiden puuttuminen ei ole este osallistumiselle eli voit osallistua harjoituksiin myös ilman niitä. Joogatuntien aikana voit sytyttää kynttilöitä, suitsuketta ja laittaa jotain miellyttävää musiikkia taustalle, niin pääset kivaan tunnelmaan =D